REFERENCER

Major Kenneth Schytte Myrup
Major Kenneth Schytte Myrup
Distriktschef
Hjemmeværnet | Nordsjælland

LEDENDE INFORMATIONSOFFICER

“Lars Pries har siden november 2016 virket som frivillig leder af Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland informationstjeneste med særdeles tilfredsstillende resultater.

Informationselementet og dermed Lars har ansvaret for koordination af intern og ekstern marketing, information og kommunikation, informations- og hvervearrangementer samt facilitering af optagelsen af nye medlemmer til Hjemmeværnet.

Lars har haft projektansvar for cirka 20 informations- og kommunikationsmedarbejdere i distriktets frivillige struktur. Lars har strategisk bundet en ikke homogen gruppe sammen om at levere højkvalitetsprodukter.

Lars har opbygget distriktets platforme af sociale medier. Facebook og Twitter er blevet naturlige kommunikationsveje og opbygning og anvendelse danner skole i Hjemmeværnets struktur.

Lars har koordineret adskillige mindre samt et større informationsarrangement med stor effekt i form af sammenhængskraft internt og stor udbredelse af kendskab overfor borgerne i det meste af Nordsjælland.

Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland er særdeles tilfreds med Lars hidtidige tjeneste og ser frem til mange års tjeneste som frivillig og som frivillig leder af distriktets informationstjeneste”.


G4S - Sikkerhedsfirma
Jane A. Beuchert
Sektionsleder, G4S

TEAMLEDER

“Lars er serviceminded, pligtopfyldende og utrolig omhyggelig med sit arbejde. Han har udvist stort engagement og fleksibilitet med hensyn til arbejdsopgaver og har altid været proaktiv og indstillet på at yde en ekstra indsats i de situationer, hvor det har været nødvendigt.

Lars har i sin periode som teamleder bidraget til at styrke og udvikle teamet og bidrage med det, der var behov for, på det givne tidspunkt og er meget vellidt blandt kollegaer og kunder og han er ikke bange for at samle bolden op og gå i front.

Lars har bedrevet ledelse i et hektisk og turbulent miljø med sans for at sammensætte det rette team. Ligeledes har Lars haft gavn af sine stærke IT- og kommunikationsevner”.

Bjørn Mikolajek
Økonomichef, Modstrøm A/S

PROJEKTLEDER

“Lars Pries fremstår som en meget venlig og imødekommende person.

Han er pligtopfyldende og yder sit bedste i forhold til de opgaver der bliver ham stillet, ligesom han har en struktureret tilgang til disse.

Lars er yderst hjælpsom og forsøger i høj grad altid at bruge sin viden til at hjælpe organisationen”.

Securitas - Sikkerhedsfirma
Rene Nielsen
Branch Manager, Securitas

TEAMLEDER

“Tusinde tak for din fantastiske indsats.

Jeg ved du sidder i en meget speciel situation, hvor du bliver trukket rundt af to ledere og en kunde, samt ikke mindst en hel masse tal som skal passe sammen.

Dette er ikke nogen nem opgave, men på trods af, at du nogle gange, forståeligt, har behov for at lette hjertet/sparre omkring dette, så har du vist dig at være en ægte fighter, som gang på gang får opgaven løst. Det er rigtig godt gået og ikke noget alle kan.

Du gør absolut en positiv forskel i Securitas, i forhold til både kunden og mig.

Vores super gode forhold til denne kunde er absolut bygget op omkring din ekspertise og dit engagement i denne opgave.

Det skal du have stor ros og tak for.

Så generelt vil jeg give dig et kæmpe tak for dit altid store engagement i alle de opgaver jeg giver dig”.

Milcom
Frans Avlund
Adm. direktør, Cape Abilities A/S

IT OPERATIONS MANAGER

“Jeg har haft fornøjelsen af at være chef for Lars i halvandet års tid mens han var IT Operations Manager i Milcom.

Lars er en dygtig og vellidt medarbejder, som kan varetage både små og store opgaver – såvel tekniske som administrative og ledelsesmæssige.

Han er en rigtig god projektleder, som griber tingene meget struktureret og systematisk an, følger op på tingene og sørger for projektet når i mål. Jeg har været glad for at have Lars som medarbejder, og anbefaler ham gerne til andre”.

Milcom
Claus Kuno
Executive Vice President
Milcom A/S

SENIOR PROJECT MANAGER

“Lars har i sin ansættelse til fulde indfriet de af arbejdsgiver udstukket opgaver, krav og forventninger og har ved sin ihærdighed gjort sig fortjent til 2 avancementer.

Hvis der efterspørges høj kvalitets sans, lille fejlmargen, god prioritering mellem tempo og kvalitet, gode kommunikations- og styringsevner, så er Lars Pries manden at ansætte.

Den egenskab jeg har sat allermest pris på hos Lars er, at der aldrig smutter grise mellem benene på ham”.

Milcom
Jørgen Leth
Business Development Manager
Milcom A/S

SENIOR PROJECT MANAGER

“Jeg giver hermed Lars Pries min anbefaling som resultatorienteret projektleder. Jeg har i sin tid selv ansat Lars som projektleder og senere samarbejdet med Lars i en større IT projektorganisation.

Lars er omhyggelig, grundig og har styr på såvel de mindre detaljer som det store overblik.

Lars mester også at kunne se kommercielt på de fleste problemstillinger, herunder også at tilføje marketing og- markedsføringsbetragtninger fra sit tidligere virke.

Lars har gennemført og lært meget gennem sine mange opgaver i Milcom, herunder flere perfekte implementeringer af såvel HW samt kundeløsninger.

Efter at Lars har fået udvidet sine teoretiske kompetencer samt værktøjskassen med den nyeste formel Prince II Practitioner og Projekt Management er han godt udrustet og klar til nye og store udfordringer.

Så hvis din virksomhed mangler resultater eller en professionel projektleder, anbefales Lars Pries. Prøv at udfordre ham på jeres fælles vej mod toppen.

Hans IT kendskab betyder derudover, at han også går til hånde med at hjælpe de øvrige medarbejdere, når der opstår IT problemer eller rådgiver, når der skal anskaffes og installeres nyt IT udstyr og programmer”.

PROACT

IT OPERATIONS MANAGER

“Jeg har, som leverandør, arbejdet sammen med Lars i de sidste par år.

Jeg opfatter Lars, som en seriøst og meget professionelt arbejdende person, der sætter en stor ære i at overholde aftaler, og at projekter overholder såvel tid som kvalitet.

Jeg har kun positive erfaringer med Lars i mit samarbejde med ham, og kan derfor kun anbefale Lars som projektleder og person.

I mine øjne er Lars i alle henseender Firmaets mand”.

Vivi Pries Christensen
Vivi Pries Christensen
Lillesøster

STOREBROR

”Som yngste søster til Lars oplever jeg ham som værende utrolig opmærksom og hengiven overfor sine nærmeste – han er typen, der med kærlighed og omsorg passer og plejer sine familieforhold.

Lars har altid overskud og energi til ikke blot at være storebror, men også til at være min bedste ven, som passer på mig, og som altid står klar i kulissen med råd og vejledning i livets forskellige situationer.


Det er ikke altid, at vi er enige, men på trods heraf er Lars en fantastisk sparringspartner på alle punkter.

Har man først vundet Lars’ tillid, har man en ven for livet, som jeg ikke vil være foruden”.

83rd Air National Guard

LIAISON OFFICER – US NATIONAL GUARD / ARMY RESERVE

“Captain Lars Pries – Danish Royal Home Guard thank you for your professionalism, time and friendship.

A reminder of our Service and Sacrifice, a token of gratitude and all you do as Serviceman, Family man and International Ambassador.

The tour and hospitality turned out to be one of the many highlights of my experience.

Thank you for inviting me into your home to meet your wonderful family. I learned so much and most-of-all, I am recommending others to attend for further instruction.

Thank for all your help too. With my travel arrangements and assistance, you were very understanding, patient and supportive. Thank you.

If there’s a time when you and family decide to visit us, remember you’ve always got a contact/POC in Colorado”.

HJEMMEVÆRNET | NORDSJÆLLAND
Major Henrik Dyhrfjeld
Distriktschef
Hjemmeværnet | Nordsjælland

KOMPAGNICHEF

”Våbenskjoldet overrækkes i anledning af Kaptajn Lars Pries afgang som chef for Hjemmeværnskompagni 9310 Hillerød og tiltrædelse som chef for Hjemmeværnsspecial-kompagni 9305 Nordsjælland.

Skjoldet gives som anerkendelse af og tak for den store indsats som Lars Pries har ydet som chef for Hjemmeværnskompagni 9310 samt det store arbejde som han på det seneste har udført omkring forberedelserne med oprettelse af hjemmeværnsdistriktets nye specialkompagni.

Lars Pries store arbejdsindsats er ikke mindst kendetegnet ved hans store engagement.

Samtidigt ønskes held og lykke fremover med den nye funktion og arbejdet med opstilling af det nye specialkompagni.

Våbenskjoldet “Velox et acer” tildeles af Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland til enkelt personer eller myndigheder, som hjemmeværnsdistriktet finder har gjort sig særlig fortjent til en synlig påskønnelse eller tak”.

Jesper Sørensen
Jesper Sørensen
Capacity Management
Seago Line

INTERNATIONAL MARKETINGCOORDINATOR

“Lars is an honest, dedicated, hard-working professional – who you can expect to deliver the required – in time and as required – everytime!”.

Hjemmeværnet

”Lars Pries anvender sin viden og færdigheder til inspiration og udvikling af sine medkursister samt udviser god situationsfornemmelse.

Lars Pries’ positive adfærd gør ham til en motiverende samarbejdspartner
“.

IMCE Denmark
Karsten B.P. van Noortwijk
Direktør, IMCE Denmark

MARCOM MANGER

“Lars er en meget kreativ person, som forstår at omsætte egen og virksomhedens tanker og ideer til handling og produkt.

Lars er pålidelig af person og en god samarbejds- og sparringspartner, som er nem at omgås og som giver et godt modspil i en positiv dialog med henblik på at opnå firmaets mål.

Derudover er han ærekær om de produkter han skal levere til denne proces.

Lars har et bredt kendskab til anvendelsen af de IT værktøjer, der skal anvendes for, at han kan løse sine opgaver og hvis det er nye programmer han ikke kender, så arbejder han målrettet på at sætte sig ind i anvendelsen.

Dette betyder, at han er meget velkvalificeret til sine opgaver”.

Anders Helge Per Laursen
IT Ingeniør, Modstrøm A/S

PROJEKTLEDER

“Jeg har i 2013 haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lars Pries hos energiselskabet Modstrøm Danmark.

Han fungerede som projektleder på en række projekter, jeg var deltager i.

Jeg oplevede Lars som en meget engageret person, der gik meget op i de opgaver han havde.

Som person oplevede jeg Lars, som et meget imødekommende menneske, der var god til at kommunikere tingene ud til projektdeltagerne.

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med ham”.

Hillerød Kræmmermarked
Hillerød Kræmmermarked

MARKETINGANSVARLIG

“Lars var tilknyttet den projektgruppe der stod for markedsføring af kræmmermarkedet.

Dette arbejde omfattede mange forskellige funktioner, som udfærdigelse af informationsfoldere, udarbejdelse af program for kræmmermarkedet, indhentning af tilbud fra leverandører, annoncering i aviser, i radioen og på busser, dialog med kommunerne i Nordsjælland angående plakat opsætning osv.

Dette arbejde udførte Lars meget selvstændigt og til de aftalte tidspunkter.

Udover de nævnte opgaver påtog Lars sig også opgaven med at udvikle et lille administrationssystem. Systemet kører på en Intel/Microsoft platform og bruges til håndtering af vores kræmmere og udlejning af stadepladser”.

Milcom
Milcom

IT OPERATIONS MANAGER

“Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Lars hen over de sidste par år, Lars er en dygtig kollega og han sætter altid en ære i at færdiggøre projektet.

Lars har bevist ved flere lejligheder, at han kan håndtere både små og store projektopgaver uden at slække på kvaliteten. Jeg kan derfor kun anbefale Lars til andre”.

Hjemmeværnet

FORBINDELSESOFFICER – US NATIONAL GUARD / ARMY RESERVE

“Tusind tak for din flotte indsats med at gøre dette til en mindeværdig tur. Sikke et flot program du har ført dem igennem. Og den gæstfrihed du har budt dem.

Den grundighed, der ligger i både program, gennemførsel og nu tilbagemelding, er så flot og for mig, det der kendetegner dig.

God viden om efterrationalisering af programmet også i forhold til et vinter program.

Som kursusleder er det en stor lettelse, at du har gjort et stort arbejde i at få det til at lykkes og at det ikke har været noget jeg skulle ”bekymre” mig om. En bekymring der opstår, når det ikke er rammesat og jeg synes nogen må gøre noget.

Det har du gjort og mange tak for det”.

Securitas - Sikkerhedsfirma
Tommy Pedersen
Branch Manager, Securitas

TEAMLEDER

“Så er der sgu’ allerede gået et år siden vi startede denne noget atypiske og krævende opgave!

Og jeg må bare sige, at du har løst opgaven fantastisk og det du har leveret til kunden, er helt enestående og super flot.

Men du har sgu’ gjort det godt Lars og du skal vide, at jeg sætter kæmpe stor pris på den indsats og det engagement du lægger for dagen og det er jeg sikker på at teamet og kunden også gør… Så tak for det Lars”.