Familie & Fritid

Lars Pries • Tammosevej 16 • St. Lyngby • 3320 Skævinge • Mob: +45 2614 6427 • E-mail: lars.pries@gmail.com

Familie & fritid...

I disse dejlige omgivelser bliver batterierne ladt op til de daglige udfordringer...

Min familie består af Lise Lotte (39), Lukas (10), Laura (8) og mig selv (49).

Lise Lotte arbejder i en vuggestue, som pædagog i "Stjernen" i Skævinge. Lukas går i 4. klasse og Laura går i 2. klasse på Lille Lyngby Skole.

Vi bor i et dejligt parcelhus fra 1970 i en lille tryg landsby "St. Lyngby" ca. 4 km nord for Skævinge ved Hillerød i Nordsjælland.

Havkajak:

I Juni 2009 gennemførte jeg den grundlæggende uddannelse til at ro havkajak og fik dermed også beviset "Euro Paddle Pass - niveau 2". Dette har kommet hele familien tilgode og vi har allerede haft flere gode oplevelser på vandet. Specielt Lukas & Laura befinder sig godt på bølgerne i en havkajak.

Sportsdykning CMAS**:

Jeg har dyrket sportsdykning siden 1987, men må erkende, at dykningen som regel kun forekommer under varmere himmelstrøg. Interessen for dykning har dog også fanget Lukas' opmærksomhed, så når lejligheden byder sig, så snorkeldykker vi en hel del.

Ridning:

Laura er begyndt at gå til ridning, så jeg er også begyndt at ride med på samme hold. Jeg kan jo lige så godt fordrive ventetiden på ryggen af en hest som på en stol. Dette kan jo så komme os begge til gode en dag, når hun er stor nok til at ride en tur i skoven med sin far.

Løbe- & svømmetræning:

Efter sommferien har jeg genoptaget min gamle træning med svømning og løb. Det bliver til 1500 meter svømning hver tirsdag og fredag morgen og 6 km løb et par gange om ugen. Målet er, årligt at kunne deltage i og gennemføre DHL stafetten (5 km), Berlingske Friløb (10 km) og Eremitage-løbet (13,3 km) samt BT's børneløb (2 km) i Zoologisk Have, Hillerød Triatlon og Triatlon til fordel for børn sammen med Lise Lotte og ungerne.

Ferie:

En gang om året tager vi på skiferie til Trysil i Norge og så bliver sommeren efterfølgende holdt et sted i Danmark eller også, når det er muligt, en tur til de varmere lande. Vi synes nemlig det er vigtigt, at ungerne også lærer Danmark og dets skønne omgivelser at kende.

Referencer

”Som yngste søster til Lars oplever jeg ham som værende utrolig opmærksom og hengiven overfor sine nærmeste – han er typen, der med kærlighed og omsorg passer og plejer sine familieforhold.

Lars har altid overskud og energi til ikke blot at være storebror, men også til at være min bedste ven, som passer på mig, og som altid står klar i kulissen med råd og vejledning i livets forskellige situa-tioner. Det er ikke altid, at vi er enige, men på trods heraf er Lars  en fantastisk sparringspartner på alle punkter. 

Har man først vundet Lars’ tillid, har man en ven for livet, som jeg ikke vil være foruden.” 

Vivi Pries Christensen

Lillesøster